Слика од Држач кој се поставува на рам од велосипед VCT-RBM2
Слика од Држач кој се поставува на рам од велосипед VCT-RBM2
Слика од Држач кој се поставува на рам од велосипед VCT-RBM2
Слика од Држач кој се поставува на рам од велосипед VCT-RBM2
Слика од Држач кој се поставува на рам од велосипед VCT-RBM2

Функции

Едноставно и сигурно прикачување

Прикачете ја акционата камера брзо и сигурно на рачки од велосипед и рам од велосипед со дијаметар од 65 мм.

Лесно прилагодување на аголот на снимање

Доловете ги најголемите достигнувања со разновидниот комплет кој се поставува на шипки VCT-RBM2. Лесно прилагодување на поместувањето, закосувањето и аголот на вртење за да добиете совршена снимка.

ИЗВЕСТУВАЊЕ

При употреба на FDR-X3000 или HDR-AS300 во близина на вибрирачки мотори може да дојде до намалување на квалитетот на сликата или дефокусирање. Квалитетот на сликата може да се подобри ако ја користите акционата камера со изборниот уред за апсорпција на вибрации од мотори за X3000/AS300 (AKA-MVA).

Дознајте повеќе

Спецификации

  • Компатибилни производи : Сите модели

  • Димензии (прибл.): Ш 50 мм X В 112 мм X Д 248 мм (2 инчи X 4 1/2 инчи X 9 7/8 инчи)

  • Опсег на дијаметарот на шипката: Краток ремен: од 25 мм до 45 мм Долг ремен: од 45 мм до 65 мм

  • Тежина(прибл.): 70,5 гр. (2,5 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт