АКЦИОНИ КАМЕРИ

Додаток за странично поставување на кацига наменет за акционата камера

VCT-HSM1
Слика од Додаток за странично поставување на кацига наменет за акционата камера
Слика од Додаток за странично поставување на кацига наменет за акционата камера
Слика од Додаток за странично поставување на кацига наменет за акционата камера

Спецификации и функции

Почувствувајте ја возбудата додека одново ги доживувате авантурите од возбудлива перспектива во прво лице со овој додаток за странично поставување на кацига. VCT-HSM1 ви овозможува да ја поставите акционата камера странично на кацигата, за континуирано снимање додека возите или играте екстремни спортови, со цел да не пропуштите ниту еден трик. Целосно прилагодливото закосување ви овозможува секогаш да го добиете совршениот агол.
  • Компатибилност со: Сите модели

  • Димензии (прибл.): Основа: Ш 56 мм X В 67 мм X Д 46 мм Комплет со прилепување: Ш 53 мм X

  • В 15,5 мм X Д 58,5 мм Приклучок за прицврстување на токата: Ш 36 мм X В 9 мм X Д 31 мм

  • Врвка: Дијаметар 36 мм X Висина 8 мм (1 7/16 инчи X 11/32 инчи)

  • Тежина(прибл.): Основа: 38 гр. Комплет со прилепување: 16 гр. Приклучок за тока: 3 гр. Врвка: 4 гр.

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат