КОМПЛЕТ КОЈ СЕ ПОСТАВУВА НА РАЧКИ ОД ВЕЛОСИПЕД VCT-HM2

Држач за акциона камера за велосипед

VCTHM2.SYH

Прикачете ја акционата камера цврсто за различни рачки од велосипед и шипки со дијаметар од 18-36 мм

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница близу до вас. Пред да се упатите кон продавницата, ви препорачуваме да ја контактирате и да ја проверите достапноста на производите.