Слика од Комплет кој се поставува на рачки од велосипед VCT-HM2
Слика од Комплет кој се поставува на рачки од велосипед VCT-HM2
Слика од Комплет кој се поставува на рачки од велосипед VCT-HM2

Функции

Едноставно и сигурно прикачување

Прикачете ја акционата камера брзо и сигурно на рачки од велосипед и рам од велосипед со дијаметар од 36 мм.

Лесно прилагодување на аголот на снимање

Доловете ги најголемите достигнувања со разновидниот комплет кој се поставува на шипки VCT-HM2. Лесно прилагодување на поместувањето, закосувањето и аголот на вртење за да добиете совршена снимка.

ИЗВЕСТУВАЊЕ

При употреба на FDR-X3000 или HDR-AS300 во близина на вибрирачки мотори може да дојде до намалување на квалитетот на сликата или дефокусирање. Квалитетот на сликата може да се подобри ако ја користите акционата камера со изборниот уред за апсорпција на вибрации од мотори за X3000/AS300 (AKA-MVA).

Дознајте повеќе

Спецификации

  • Компатибилни производи : Сите модели

  • Димензии (прибл.): Ш 38 мм X В 76,5 мм X Д 150 мм (1 1/2 инчи X 3 1/8 инчи X 6 инчи)

  • Опсег на дијаметарот на рачките: од 18 мм до 36 мм (23/32 - 1 7/16 инчи)

  • Тежина(прибл.): 49 гр. (1,7 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт