Слика од Издолжена штипка VCT-EXC1
Слика од Издолжена штипка VCT-EXC1
Слика од Издолжена штипка VCT-EXC1
Слика од Издолжена штипка VCT-EXC1
Слика од Издолжена штипка VCT-EXC1
Слика од Издолжена штипка VCT-EXC1

Функции

Слободно прилагодување на аголот со повеќенаменска штипка

Доловете ги вашите движења или изведби од совршен агол со оваа штипка која лесно се прилагодува. Прикачете ја VCT-EXC1 на клупи, шипки и друго.

Лесен дизајн

VCT-EXC1 е лесна и нејзината положба се менува едноставно така што претставува моќен додаток за вашата акциона камера или вашиот музички видео рекордер.

Спецификации

  • Компатибилни производи: Сите модели

  • Димензии (прибл.): Ш 52,7 мм X В 193,6 мм X Д 103,7 мм (2 1/8 инчи X 7 5/8 инчи X 4 1/8 инчи)

  • Ширина за прикачување: од 6 мм до 65 мм (1/4 инчи - 2 3/8 инчи)

  • Тежина(прибл.): 230 гр. (8,1 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт