Слика од Приклучок за галантерија на камерата
Слика од Приклучок за галантерија на камерата
Слика од Приклучок за галантерија на камерата
Слика од Приклучок за галантерија на камерата

Спецификации

Контролирајте повеќе камери и снимете повеќе со овој приклучок за галантерија. Едноставно прикачете акциона камера или друг лесен видеорекордер на вашата видеокамера за симултано снимање, а потоа спојте ги материјалите беспрекорно преку PlayMemories Home. Исто така, тој е целосно прилагодлив за да можете да снимате одлични снимки од нови креативни агли.
  • Поврзете две камери за симултана контрола

  • Синхронизирано снимање помеѓу повеќе уреди

  • Прилагодливо закосување и целосно завртување за 360°

  • Снимајте одлични видеоснимки со ажурираната услуга PlayMemories Home

  • Монтирајте камери со тежина до 300 гр.

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат