Слика од Држач за акциона камера VCT-BPM1 за ранец
Слика од Држач за акциона камера VCT-BPM1 за ранец
Слика од Држач за акциона камера VCT-BPM1 за ранец

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Функции

Компактен, а сепак сигурен приклучок

Безбедносната Velcro врвка на VCT-BPM1 се прикачува и откачува брзо и ја држи акционата камера прикачена на вашиот ранец.

Лесно прилагодување на аголот на снимање

Лесно прилагодување на поместувањето и закосувањето за да добиете совршена снимка. Интуитивниот дизајн ви овозможува да поврзете дури и USB полнач или полнач на батерии кога држачот е прикачен.

Спецификации

  • Компатибилност со: Сите модели

  • Димензии (прибл.): Додаток: Ш52,8 мм X В13 мм X Д58,4 мм Комплет за рака: Ш55 мм X В69 мм X Д52 мм

  • Подлога за стабилизација: Ш 70 мм X В 7 мм X Д 130 мм

  • Ремен: Ширина 25 мм X Должина 300 мм (1 инч X 11 7/8 инчи)

  • Тежина(прибл.): Додаток: 12 гр.Комплет за рака: 56 гр.Подлога за стабилизација: 31 гр.Ремен: 2,5 гр.

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт