Слика од Додаток за монтирање на даска за сурфање за акционата камера
Слика од Додаток за монтирање на даска за сурфање за акционата камера

Функции

Сигурен дизајн со низок профил, соодветен за сурфање

Бидете во центарот на случувањата со овој дискретен додаток за монтирање на даска за сурфање наменет за акционата камера. Дизајнот со низок профил на VCT-BDM1, кој е соодветен за сурфање, има помали димензии од останатите додатоци. Се испорачува со врвка и приклучок за прицврстување на токата за дополнителна стабилност и лесно пронаоѓање.

Лесно прилагодување на аголот на снимање

Со агол на закосување до 90 степени, VCT-BDM1 ви овозможува да го доловите секој момент со високи октани од совршен агол, така што вашите видеоснимки ќе бидат возбудливи како и реалноста.

Спецификации

Бидете во центарот на случувањата со овој дискретен додаток за монтирање на даска за сурфање наменет за акционата камера. Соодветен за сурфање, VCT-BDM1 ви овозможува да го доловите секој момент со високи октани од совршен агол, така што вашите видеоснимки ќе бидат возбудливи како и реалноста.
  • Компатибилност со: Сите модели

  • Димензии (прибл.): Основа: Ш 50,5 мм X В 44 мм X Д 38 мм Комплет со прилепување:

  • Д 70 мм X В 12,5 мм Приклучок за прицврстување на токата: Ш 36 мм X В 9 мм X Д 31 мм

  • Врвка: Д 36 мм X В 8 мм (1 7/16 инчи X 11/32 инчи)

  • Тежина(прибл.): Основа: 35 гр. Комплет со прилепување: 21 гр. Приклучок за тока: 3 гр. Врвка: 4 гр.

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт