Слика од Акциски едноножен статив за акциона камера
Слика од Акциски едноножен статив за акциона камера
Слика од Акциски едноножен статив за акциона камера
Слика од Акциски едноножен статив за акциона камера

Функции

Секогаш подготвени

Водоотпорната VCT-AMP1 која нуди разновидни опции претставува идеално стапче за автопортрети - за одлични динамични снимки во кои сте дел од кадарот

Прилагодлива должина

Компактна големина за лесно сместување во торби и ранци. Брзо издолжување и собирање за брзо преместување.

Спецификации

  • Компатибилни производи : Сите модели

  • Димензии (прибл.): Макс. висина 913 мм, Должина во преклопена положба 302 мм (36 инчи, 12 инчи)

  • Тежина(прибл.): 200 гр. (7,1 oz)

  • Брзо издолжување и собирање за брзо преместување

  • Компактна големина за лесно сместување во торби и ранци

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт