Слика од Комплет за рака за акционата камера

Функции

Лесен додаток

Со извонредно лесниот дизајн од 54 гр., VCT-AMK1 овозможува дополнително аголно прилагодување за друга монтажна галантерија.

Секој агол што ви е потребен

Вртете, ротирајте и поместувајте ја вашата акциона камера без напор. Безбеден и целосно прилагодлив дизајн за поголема стабилност при снимањето.

Спецификации

  • Компатибилни производи: Сите модели

  • Димензии (прибл.): Ш 55 мм X В 69 мм X Д 52 мм (2 1/4 инчи X 2 3/4 инчи X 2 1/8 инчи)

  • Тежина(прибл.): 56 гр. (2 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт