АКЦИОНИ КАМЕРИ

Универзален комплет за поставување на глава BLT-UHM1 за акциони камери

BLT-UHM1
Слика од Универзален комплет за поставување на глава BLT-UHM1 за акциони камери
Слика од Универзален комплет за поставување на глава BLT-UHM1 за акциони камери
Слика од Универзален комплет за поставување на глава BLT-UHM1 за акциони камери
Слика од Универзален комплет за поставување на глава BLT-UHM1 за акциони камери
Слика од Универзален комплет за поставување на глава BLT-UHM1 за акциони камери
Слика од Универзален комплет за поставување на глава BLT-UHM1 за акциони камери

Спецификации и функции

  • Компатибилност со: Сите модели

  • Димензии(прибл.):Додаток за ремен:71,7X87,7X61,6мм Додаток за кацига со вентилација:71,4X71,5X54,1

  • Должина:Лента за на глава: 50 см - 100 см (19 3/4 инчи - 39 3/8 инчи) Ремен: 70 см (27 5/8 инчи)

  • Тежина(прибл.): Додаток за ремен: 85 гр. (3 oz) Додаток за кацига со вентилација: 75 гр. (2,7 oz)

  • Идеално за спортови ан вода или снег

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат