Слика од Лента за поставување на рачен зглоб AKA-WM1 за акционата камера
Слика од Лента за поставување на рачен зглоб AKA-WM1 за акционата камера
Слика од Лента за поставување на рачен зглоб AKA-WM1 за акционата камера

Ве молиме прифатете ги колачињата на Youtube за да го погледнете видеото

Отворете ги опциите за колачиња подолу и вклучете ги колачињата на Youtube во делот „Functional“ (Функционални).

Функции

Снимајте со помош на рачниот зглоб

Нуркате покрај гребенот? Се спуштате по скијачките патеки? Добијте уникатен приказ со држачот за монтирање на акционата камера на рачниот зглоб. Основата ротира за 360 степени, а се заклучува во 16 определени положби за да можете да го изберете аголот на снимање.

Удобно поставување

Цврстата и лесна лента сигурно се прицврстува околу вашиот зглоб. Камерата е цврсто и удобно поставена за да снимите одлични снимки во секоја прилика.

Добијте реално чувство од акцијата

Нуркање или скијање, сурфање или кајакарење, снимајте возбудливи материјали од уникатна перспектива

Спецификации

  • Компатибилни производи: Сите модели

  • Димензии (прибл.): Ш 100 мм × В 63 мм × Д 21 мм (4 инчи × 2 1/2 инчи × 27/32 инчи)

  • Обем на раката: 14 см - 24 см (5 5/8 инчи × 9 1/2 инчи)

  • Тежина(прибл.): 37 гр. (1,3 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт