Слика од Костур-рамка AKA-SF1 за акционата камера
Слика од Костур-рамка AKA-SF1 за акционата камера
Нов начина за поставување на акционата камера

Отсега акционата камера може да се монтира без нејзиното водоотпорно куќиште. Совршена за снимање со статив и со повеќе можности за поврзување - извлечете повеќе од вашата акциона камера.

Не е потребно куќиште

Поставете ја камерата без водоотпорно куќиште за поголема слобода.

Голем избор на прикази

Експериментирајте со приклучок од L тип за да откриете нови опции за монтирање.

Опции за приклучување

Приклучете ја за да ја наполните, додајте микрофон или веднаш погледнете го снимениот материјал.

Спецификации и функции

  • Поставете ја акционата камера без водоотпорното куќиште

  • Може да се постави во различни положби во рамката

  • Приклучокот од L тип нуди повеќе агли на снимање

  • Поврзете ја на напојување или на екран додека е поставена

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат