Слика од Уред за апсорпција на вибрации од мотори за X3000/AS300
Слика од Уред за апсорпција на вибрации од мотори за X3000/AS300
Слика од Уред за апсорпција на вибрации од мотори за X3000/AS300

Спецификации

AKA-MVA помага во минимизирањето на изобличувањето или дефокусирањето со помош на FDR-X3000 или HDR-AS300 во близина на вибрирачки мотори.
  • Компатибилни производи: FDR-X3000, HDR-AS300

  • Димензии (прибл.) : Ш 59 мм X В 26 мм X Д 34 мм (2 3/8 инчи X 1 1/8 инчи X 1 3/8 инчи)

  • Тежина (прибл.) : 47 гр. (1,7 oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт