Слика од Држач за прсти
Слика од Држач за прсти
Слика од Држач за прсти
Слика од Држач за прсти
Слика од Држач за прсти
Слика од Држач за прсти

Спецификации и функции

  • Компатибилни производи: FDR-X3000, HDR-AS300, HDR-AS50, RM-LVR3

  • Димензии (Прибл.) Држач/кабел: Држач: Ш 37,8 X В 68,2 X Д 78,4 мм (1 1/2 X 2 3/4 X 3 1/8 инчи.)/ Кабел: L 135 мм (5 3/8 инчи.)

  • Димензии (Прибл.) Капаче за објектив: (Д):φ32,4 X Д 12,8 мм (1 5/16 X 17/32 инчи.)/ (S):φ27,1 X Д 12,0 мм (1 1/8 X 1/2 инчи.)

  • Тежина (Прибл.) Држач/кабел: Држач за прсти: 31,3 гр. (1,1oz)/ Кабел: 0,4 гр. (0,1oz)

  • Тежина (Прибл.) Капаче за објектив: (Д): 3,0 гр. (0,1oz)/ (S): 2,5 гр. (0,1oz)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат