Слика од Ремен за кучиња AKA-DM1 за акционата камера
Слика од Ремен за кучиња AKA-DM1 за акционата камера
Слика од Ремен за кучиња AKA-DM1 за акционата камера

Спецификации и функции

  • Компатибилност со: Сите модели

  • Димензии(прибл.):Ш 180 мм X В 50 мм X Д 150 мм (со тока)

  • Големина на половина (прибл.):50 см - 120 см (19 3/4 инчи - 47 1/4 инчи)

  • Тежина(прибл.): 130 гр. (4,6 oz)

  • Дизајниран за кучиња со среден до голем раст кои тежат повеќе од 15 кг

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат