Слика од Ремен за поставување на гради AKA-CMH1 за акциони камери
Слика од Ремен за поставување на гради AKA-CMH1 за акциони камери
Слика од Ремен за поставување на гради AKA-CMH1 за акциони камери
Слика од Ремен за поставување на гради AKA-CMH1 за акциони камери

Спецификации и функции

  • Компатибилни производи: Сите модели

  • Димензии (прибл.): Ш 148 мм X В 89 мм X Д 102 мм (5 7/8 инчи X 3 5/8 инчи X 4 1/8 инчи)

  • Големина на гради (прибл.): 74 см - 140 см (29 1/4 инчи -55 1/8 инчи)

  • Тежина(прибл.): 220 гр. (7,8 oz)

  • Поврзување со кабел во случај на паѓање

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат