Слика од Штипка за капа
Слика од Штипка за капа
Слика од Штипка за капа

Спецификации и функции

  • Компатибилни производи: Сите модели

  • Димензии (прибл.): Ш 52,6 мм X В 61,1 мм X Д 50,5 мм (2 1/8 инчи X 2 1/2 инчи X 2 инчи)

  • Тежина(прибл.): 53 гр. (1,9 oz)

  • Ширина за прикачување: Максимум 8 мм (11/32 in.)

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт