Докажете се

Дознајте повеќе за возење велосипед со акционата камера! Дознајте повеќе

Прославете ги вашите најдобри моменти

Прославете ја вашата страст за спорт, авантура, уметност, природа и многу повеќе. Акционата камера снима неверојатни видеоснимки од лична перспектива и ја споделува вашата визија. Доловете ги вашите најдобри моменти.

Производи

Акционата камера ви го нуди целиот свет

Истражувајте, снимајте, создавајте, славете

Палетата на акциони камери нуди ненадминати камери, галантерија и многу повеќе за да можете да снимате неверојатни видеоснимки од лична перспектива. Снимајте и споделувајте ги најдобрите моменти.

Предности

Користете ги практичните функции - меѓу кои стабилизација на слика, 4K, снимање забрзани снимки, снимање со голема брзина и избор на сцени со вода - за да создадете импресивни видеоснимки со акционата камера.

Значително постабилни видеоснимки со стабилизација на слика

Снимајте стабилни слики како никогаш досега со балансираниот оптички SteadyShot. Снимајте насекаде со издржливиот дизајн на акционата камера. 

Доживувања

Користете ја вашата акциона камера со избор на практична галантерија за возење велосипед, скејборд и многу повеќе. Уживајте во нов свет со неограничени авантури и видеоснимки од лична перспектива.

Пошироки хоризонти при снимање со акционата камера

Погледнете како да ја користите акционата камера во вашите активности. Користете ја на ваш начин, можностите за создавање креативни содржини се неограничени.

Missing Video data!

Дознајте повеќе за возење велосипед со акционата камера

Канал

Гледајте возбудливи снимки од реалниот живот. Гледајте неверојатни авантури и забавни викенди. Гледајте возење велосипед, пешачење и нуркање. Уживајте во филмови од Sony на темата „не сте виделе досега“.

Поддршка

Дали ви треба помош? Дознајте повеќе за акционата камера. Погледнете упатства за производите, ажурирања за фирмверот на производите, ажурирања за софтверот за уредување по снимањето и видеоснимки за обука.