Изберете го вашиот модел

АКЦИОНА КАМЕРА AS200V СО WI-FI® И GPS

Снимајте во Full HD; контролирајте ги камерите со далечинскиот управувач за прегледување во живо

HDRAS200VR.CEN

Повеќенаменската акциона камера HDR-AS200V ви овозможува да снимате насекаде во Full HD со XAVS C форматот на професионално ниво, објективот Tessar® од ZEISS® со широк агол од 170°, подобрениот SteadyShot и функциите за лесно уредување.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница