Изберете го вашиот модел

4K АКЦИОНА КАМЕРА FDR-X3000 СО WI-FI® И GPS

4K видеоснимки со балансиран оптички SteadyShot

FDRX3000RFDI.EU

Напредната акциона камера FDR-X3000 нуди снимање на прекрасни 4K видеоснимки од лична перспектива со намалено тресење благодарение на балансираниот оптички SteadyShot, користејќи го добро заштитеното куќиште или испорачаното куќиште за под вода. Напредните функции внесуваат забава во секојдневното снимање и патувањата.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница