Изберете го вашиот модел

4K АКЦИОНА КАМЕРА X1000VR СО WI-FI®, GPS И КОМПЛЕТ СО ДАЛЕЧИНСКИ УПРАВУВАЧ ЗА ПРЕГЛЕДУВАЊЕ ВО ЖИВО

Снимајте во 4K; контролирајте ги камерите со далечинскиот управувач со прегледување во живо

FDRX1000VR.CEN

Цврстата и компактна акциона камера FDR-X1000V ви овозможува да снимате речиси насекаде во 4K Ultra HD користејќи го професионалниот XAVS C формат, објективот Tessar® од ZEISS® со широк агол од 170° и функциите за лесно уредување.

Sony пребарувач на продавници

Побарајте продавница блиску до вас во која го има вашиот производ

Внесете локација или поштенски број или, пак, кликнете два пати на мапата за да ги погледнете достапните продавници
Пронајдете продавница
За
Прикажи
 
Специјална продавница:
Vaio experience продавница Продавница за доживување на производите DSLR продавница