Слика од Носач за монтирање на ѕид SU-WL850
Слика од Носач за монтирање на ѕид SU-WL850

Спецификации и функции

Закачете го вашиот телевизор блиску до ѕидот на безбеден начин со овој висококвалитетен носач за монтирање. Телевизорот може да се врти во секоја насока за оптимално гледање и лесен пристап до приклучоците.
  • Се врти до 20°

  • Закачете го телевизорот на 11 мм до ѕидот

  • Нуди брз пристап до приклучоците за на ѕид

  • Дизајниран за безбедно и едноставно инсталирање

Дознајте повеќе за функциите за заштеда на енергија и нашата посветеност кон животната средина за поодржлива иднина Посетете го нашиот еко веб-сајт

Кориснички оценки

Корисниците велат