Слика од USB AC адаптер со Type-C™ приклучок
Слика од USB AC адаптер со Type-C™ приклучок
Слика од USB AC адаптер со Type-C™ приклучок
Спецификации и функции
Брзо и ефикасно полнете ги вашите USB преносливи полначи со Type-C приклучок, компјутери, таблет уреди и паметни телефони со помош на овој USB AC адаптер со Type-C приклучок и кабел.
  • Се препорачува да се користи со преносливите полначи од Sony со USB Type-C приклучок

  • Излезен напон од 5 V и 3 A за извонредно брзо полнење

  • Компактен и лесен дизајн

  • Вклучен кабел USB-C кон USB-C од 50 см

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина