Слика од USB AC-адаптер со 4 приклучоци
Слика од USB AC-адаптер со 4 приклучоци
Спецификации и функции
Полнете ги брзо и ефикасно вашите преносливи полначи, таблет-уреди, паметни телефони и други уреди со помош на овој USB AC-адаптер со четири USB-приклучоци од тип А и кабел.
  • Се препорачува да се користи со преносливите полначи од Sony со USB Type-A приклучок

  • Излезен напон од 5 V и 6 A (вкупно) за брзо полнење

  • Четири USB-приклучоци од тип A за истовремено полнење на четири USB-уреди

  • Кабел за напојување од 1 м (40 инчи) или 50 см (20 инчи)

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина