Слика од USB AC адаптер со два приклучоци
Слика од USB AC адаптер со два приклучоци
Слика од USB AC адаптер со два приклучоци
Слика од USB AC адаптер со два приклучоци
Слика од USB AC адаптер со два приклучоци
Спецификации и функции
Брзо и ефикасно полнете ги вашите преносливи полначи, таблет уреди, паметни телефони со помош на овој USB AC адаптер со два USB Type-A приклучоци и кабел.
  • Се препорачува да се користи со преносливите полначи од Sony со USB Type-A приклучок

  • Излезен напон од 5 V и 3 A (вкупно) за брзо полнење

  • Два USB Type-A приклучоци за истовремено полнење на два USB уреди

  • Вклучен кабел USB-A кон микро USB од 50 см

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина