Големина и тежина

Димензии (Ш x В x Д)
44,0 x 26,0 x 57,0 мм
Големина
65,208
Тежина
57 гр.

Општи карактеристики

Материјал на куќиште
Пластика
Влез
AC 100-240 V 0,3 15 W
Бр. на излезни USB приклучоци
1 приклучок
Излез
DC 5 V 2,1 A

Што има во пакетот

  • A-C-кабел од 1,5 м(USB2.0)
Placeholder

Функции

Слика од USB AC-адаптер со кабел за полнење со USB-C™

Излезна моќ од 2,1 A за брзо полнење

Полнете го вашиот уред 3x побрзо отколку со стандардните AC-адаптери.

Слика од USB AC-адаптер со кабел за полнење со USB-C™

Вклучен е висококвалитетен кабел USB-A кон USB-C

Вклучен е висококвалитетен кабел USB-A кон USB-C од Sony што поддржува брзо полнење со 3,0 A.

Слика од USB AC-адаптер со кабел за полнење со USB-C™

Безбедно полнење од Sony

Нашиот AC-адаптер се одликува со ексклузивни технологии за дизајн отпорен на топлина и интелигентен контролер за напојување, за безбедни и сигурни перформанси при зачестена употреба.

Голема издржливост

Употребата на висококвалитетни материјали овозможува голема издржливост, како и безбедни и сигурни перформанси. Тестиран да издржи повеќе од 5.000 приклучувања на USB-кабли и 3.000 приклучувања во штекер.

Напон од 100 V - 240 V за насекаде во светот

Тој е идеален за патување, а компатибилноста со 100 V-240 V ќе ви овозможи да ги полните вашите уреди насекаде во светот.

Компатибилност со голем број уреди со USB-C

Полнете паметни телефони, таблет-уреди, фотоапарати и други уреди со USB-C.