Слика од USB AC-адаптер со кабел за полнење со USB-C™
Слика од USB AC-адаптер со кабел за полнење со USB-C™
Слика од USB AC-адаптер со кабел за полнење со USB-C™
Слика од USB AC-адаптер со кабел за полнење со USB-C™
Слика од USB AC-адаптер со кабел за полнење со USB-C™
Спецификации и функции
Полнете ги брзо и ефикасно вашите преносливи полначи, таблет-уреди, паметни телефони и други уреди со USB-C-приклучок со помош на овој USB AC-адаптер со кабел од типот USB-A кон USB-C.
  • Се препорачува за употреба со преносливите полначи од Sony со USB-C-приклучок

  • Излезен напон од 5 V, 2,1 A за брзо полнење

  • Вклучен кабел USB-A кон USB-C од 1,5 м (60 инчи)

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина