Слика од USB AC адаптер
Слика од USB AC адаптер
Слика од USB AC адаптер
Спецификации и функции
Полнете ги брзо и ефикасно вашите преносливи полначи, таблет-уреди, паметни телефони и други уреди со помош на овој USB AC-адаптер и кабел.
  • Се препорачува да се користи со преносливите полначи од Sony со USB Type-A приклучок

  • Излезен напон од 5 V, 2,1 A за брзо полнење

  • Вклучен кабел USB-A кон микро USB со должина од 1,5 м (60 инчи) или 50 см (20 инчи)

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина