Слика од USB AC АДАПТЕР
Слика од USB AC АДАПТЕР
Литиум-јонска полимерска батерија

Литиум-јонска полимерска батерија Sony

Нашите преносливи полначи имаат ексклузивна технологија за безбедни и сигурни перформанси при честа употреба.

Спецификации и функции
  • Се препорачува да се користи со преносливите полначи од Sony

  • Излезна моќност од 2,1A, 5V

  • Компактен и лесен, со тежина од 53 гр.

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности Дознајте повеќе за Sony и за животната средина