Прескокни до содржина

Погледнете ја разликата со 4K телевизор

Подобрете го изгледот на вашите омилени филмови и емисии со моќта на нашите 4K телевизори.

4K телевизор со четири пати повеќе детали од Full HD
Пар гледа 4K телевизор

4K технологија: Добијте повеќе од Full HD

4K телевизорите од Sony ги подобруваат сите содржини.

Контролата е во ваши раце

Забавата на еден допир ви нуди моќ за истражување на содржините на дофат на вашите прсти.

Далечински управувач за 4K телевизори
Пар ужива во Ultra HD паметен телевизор со ClearAudio од Sony

Прекрасен звук како во кино

Секој збор од дијалогот, звучен ефект и музичка нота звучи неверојатно реалистично на нашите 4K телевизори.

Проследување, споделување и поврзување преку 4K телевизор

Поврзете се со цел свет на возбудливи содржини на 4K телевизорите од Sony.

Функција за споделување кај 4K телевизорите од Sony
Ultra HD телевизор со четири пати побогати слики од Full HD

Живописни бои, појасни слики

Започнете ново доживување при гледањето со нашите 4K телевизори.