Професионални видео производи

Ако сакате опрема за работа од професионална класа - разгледајте ја палетата на професионални видеокамери.

PXW-FS5M2/ PXW-FS5M2K

FS5 II
PXW-FS5M2/ PXW-FS5M2K▪ Континуирано снимање во 4K со 60/30/24p + забавени движења
▪ Професионален работен процес (монитор, XLR-влезови, SDI)
▪ Вклучен електронски ND-филтер + излезен сигнал со 10 бита и 4:2:2


HXR-NX80

HXR-NX80
▪ Континуирано снимање во 4K со 30/24p + забавени движења
▪ Брз и хибриден AF + B.O.S.S
▪ Вклучен електронски ND-филтер + кутија со XLR-приклучоци + монитор


PXW-Z90

PXW-Z90
▪ Континуирано снимање во 4K со 30/24p + забавени движења
▪ Брз и хибриден AF + B.O.S.S
▪ SDI од класа за преноси + поддршка за проследување QoS