Домашно студио

Направете си самите домашно студио или подобрете го квалитетот на опремата што веќе ја имате! Фотоапаратите од Sony ви нудат најдобар квалитет на слика со сеопфатни функции за снимање видео за да можете да ги прилагодите сите детали. Разгледајте ја нашата палета на фотоапарати за студија и снимајте извонредни содржини со Sony.

Лого 4k

Видеоснимки со неверојатен квалитет

Снимајте со најдобар 4K-квалитет! Нудејќи обработка на сите точки без соединување на точките, нашата технологија создава остри и природни слики, прецизни тонови на кожата, снимање без фактори на отсекување (идеално дури и во мали простории!), а повеќето модели нудат фотографирање со различни профили за слики, за да можете да внесете лични елементи во содржините

Еден приклучок - Искористете ги придобивките од објективите.

Добијте го саканиот изглед за вашите видеоснимки со повеќе од 80 објективи за вашиот фотоапарат од Sony. Широк агол за во мали студија, брза решетка за да се истакнете наспроти заднината, прекрасно дефокусирање, објектив со зум за различни кадри... ви нудиме квалитетни објективи за вашите потреби.

систем со еден приклучок за објективи

Основни производи

Дали ви треба практичен и сигурен фотоапарат за во студио? Разгледајте го нашиот избор на фотоапарати подолу.

FDR-AX53

4K Handycam® AX53 со Exmor R® CMOS сензор

▪ 4K со 30/24p + забавени движења во Full HD со 120p
▪ 20x оптички зум + најголема издржливост на батеријата
▪ B.O.S.S (стабилизација со механизам за стабилизирање)

DSC-RX100M5A

RX100 V е компактен фотоапарат од врвна класа со сензор од тип 1,0 и AF со извонредни перформанси

▪ 4K со 30/24p
▪ Брз и хибриден AF за видео (315 AF-точки) + AF со откривање на лице
▪ Екран што се врти за 180 степени

ILCE-5100 / ILCE-5100L / ILCE-5100Y

α6000 фото апарат со E-приклучок и APS-C сензор

▪ Full HD со 60/24p
▪ Брз и хибриден AF за видео (179 AF-точки) + AF со откривање на лице
▪ Екран што се врти за 180 степени + вртливи копчиња за брза контрола

Напредни корисници и професионалци

Дали сакате уште повеќе да ги приспособите вашите содржини? Разгледајте го нашиот избор на фотоапарати подолу.

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M

Фотоапарат α6400 со E-приклучок и APS-C-сензор

▪ 4K со 30/24p + забавени движења во Full HD со 120p
▪ Брз и хибриден AF за видео (425 AF-точки) + следење во реално време + AF со откривање на лице
▪ Екран што се врти за 180 степени + влез за микрофон + неограничено време на снимање

ILCE-7M3 / ILCE-7M3K

α7 III со сензор од 35 мм за целосна слика

▪ 4K со 30/24p + забавени движења во Full HD со 120p
▪ Брз и хибриден AF за видео (693 AF-точки)
▪ Професионални функции за видео + влез за микрофон/слушалки

ILCE-7SM2

α7S II фотоапарат со E-приклучок и сензор за целосна слика

▪ 4K со 30/24p + забавени движења во Full HD со 120p
▪ Брз и хибриден AF за видео (169 AF-точки)
▪ Професионални функции за видео + влез за микрофон/слушалки

Професионални видео производи

Ако сакате опрема за работа од професионална класа - разгледајте ја палетата на професионални видеокамери.

DSC-RX0M2

FS 5 II

▪ Континуирано снимање во 4K со 60/30/24p + забавени движења
▪ Професионален работен процес (монитор, XLR-влезови, SDI)
▪ Вклучен електронски ND-филтер + излезен сигнал со 10 бита и 4:2:2

FDR-AX53

NX80

▪ Континуирано снимање во 4K со 30/24p + забавени движења
▪ Брз и хибриден AF + B.O.S.S
▪ Вклучен електронски ND-филтер + кутија со XLR-приклучоци + монитор

FDR-X3000 / FDR-X3000R

PXW-Z90

▪ Континуирано снимање во 4K со 30/24p + забавени движења
▪ Брз и хибриден AF + B.O.S.S
▪ SDI од класа за преноси + поддршка за проследување QoS