Снимајте подобри видеоблогови

ZV-1F е практичен за користење, нуди извонредни слики и претставува идеален следен чекор за креатори на содржини и видеоблогери.

()
Боја :
  • 1 Црна
  • ZV-1F

    • 1
    НОВО


Разгледајте го ZV-1F

Групен автопортрет снимен со ZV-1F Групен автопортрет снимен со ZV-1F

Извонредни слики

Слика на која е прикажан микрофонот со насочување и 3 капсули Слика на која е прикажан микрофонот со насочување и 3 капсули

Дизајниран за сите стилови на снимање

Слика од човек кој снима вертикално видео Слика од човек кој снима вертикално видео

Создаден за лесно снимање видеоблогови

Слика од ZV-1F со изборен држач за снимање Слика од ZV-1F со изборен држач за снимање

Повисоко ниво на видеоблогови

Слика од пакувањето на ZV-1F Слика од пакувањето на ZV-1F

За подобар и поодржлив свет

Примарен објектив со извонредно широк агол од 20 мм, идеален за групни автопортрети и сцени во заднина

LCD-екран со променлив агол за автопортрети

Рамка со 425 AF-точки со откривање на контраст за фокусирање со голема прецизност

Заштита од ветер за снимање јасни гласови на отворено

Вграден микрофон со насочување и 3 капсули за висококвалитетен звук

ДИМЕНЗИИ

Слика од ZV-1F
A: 60 мм (2 3/8 инчи) / B: 105,5 мм (4 1/4 инчи) / C: 46,4 мм (1 7/8 инчи)

КОМПОНЕНТИ