Галантерија за фотоапарати

Галантерија за фотоапарати

Галантерија за фотоапарати
Надворешен блиц GN60 со безжична контрола

HVL-F60RM2

НОВО

Блицот со излезна моќ GN60 ги поддржува најновите технологии

Овој издржлив блиц со голема моќ GN60 нуди нивоа на софистицираност и комуникација со фотоапарати какви што може да понуди само Sony, овозможувајќи сигурен блиц при брзо континуирано фотографирање и синхронизација при брзини на блендата до 1/80000 секунди. Во режимот HSS (синхронизација при голема брзина), тој може да се синхронизира со брзини на блендата од 1/400 - 1/8000 секунди. Интуитивното ракување преку интерфејсот на фотоапаратот, брзото исфрлување со поместување и безжичната радиокомуникација овозможуваат врвна контрола и разновидни опции.

Достапен е нов софтвер.
Погледнете повеќе детали.
  • HVL-F60RM2

    НОВО


Професионален блиц GN600 со безжична радиоконтрола

  
Слика на која се објаснува како оригиналниот блиц од Sony остварува интелигентна комуникација со куќиште на фотоапарат α
[1] Процесор на блицот [2] Приклучок за повеќе интерфејси [3] Сензор за слика [4] Процесор за слика

Интелигентна комуникација со новите фотоапарати α

α Lighting System еволуираше паралелно со фотоапаратите α за да им обезбеди оптимално осветлување на креаторите за најразлични потреби. Интеграцијата што е можна само со оригинални производи од Sony овозможува комуникација со компатибилни фотоапарати за сигурна и прецизна контрола на осветлувањето.

Задно осветлен портрет од жена фотографиран со блиц Задно осветлен портрет од жена фотографиран со блиц

Интелигентната комуникација максимално го подобрува квалитетот на сликата

Слика на маж кој држи фотоапарат со блиц пред него со градски пејзаж во заднината Слика на маж кој држи фотоапарат со блиц пред него со градски пејзаж во заднината

Интелигентната комуникација ја зголемува брзината

Слика од површината во која блицот може да се постави под агол Слика од површината во која блицот може да се постави под агол

Интелигентната комуникација го подобрува ракувањето

Слика од металниот приклучок со цврста странична рамка под блицот Слика од металниот приклучок со цврста странична рамка под блицот

Поголема сигурност и подобро ракување

Број на водич 60

Функција за безжична контрола. Радиосигнали: 5 групи, 14 кан.

Димензии (Ш x В x Д): Прибл. 78,1 x 143,1 x 104,6 мм (прибл. 3 1/8 × 5 3/4 × 4 1/8 инчи)

Тежина: Прибл. 439гр. (15,5 oz) (без батерии)

Еко порака

Компанијата Sony не само што е посветена да ви обезбеди производи, услуги и содржини кои нудат возбудливи доживувања, туку работи и кон исполнување на целта да постигне искористување на животната средина еднакво на нула преку своите деловни активности.