Уживајте во прекрасни
слики и звук

Слика и звук во совршена хармонија

Нашата палета на врвни телевизори нуди комбинација од најновите технологии за слика и звук од Sony за да ви го понуди најдоброто аудио-визуелно доживување.

Беспрекорна реалистичност

Процесорот за слика X1TM Ultimate, со ненадмината моќ за обработка, ги открива сите објекти и ги подобрува боите, деталите и светлината за да можат сите содржини да изгледаат неверојатно реалистични.

исклучена врвна реалистичност
вклучена врвна реалистичност

Прекрасно аудио-визуелно доживување

Нашите најнови технологии за звук ќе ве пренесат во центарот на случувањата и прецизно ќе го усогласат звукот со сликата на екранот за да создадат прекрасно и забавно доживување.

AG9 ја реализира замислата на креаторите

Нашиот процесор за слика X1 TM Ultimate ги подобрува длабоките црни тонови и природните бои на OLED-екранот, а Acoustic Surface Audio+TM создава прецизен звук - сè што гледате и слушате ќе биде така како што замислил креаторот на тие содржини.

XG95 со Full Array LED за детали како во кино

Нашиот 4K HDR-телевизор со Full Array LED, заедно со напредниот процесор за слика и реалната акустика, нуди неверојатен контраст и прекрасно доживување како во кино.

Награден телевизор

Разгледајте ја нашата палета на врвни телевизори

ag9

AG9 | MASTER Series | OLED | 4K Ultra HD | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор (Android TV)
СЕРИЈА AG9▪ OLED нуди беспрекорни црни тонови, контраст и бои
▪ Процесор за слика X1™ Ultimate за ненадмината реалистичност
▪ Повеќедимензионален звук од екранот со Acoustic Surface Audio+™
▪ Пронајдете забава со вашиот глас преку Android TV™


ag8

AG8 | OLED | 4K Ultra HD | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор (Android TV)
СЕРИЈА AG8▪ OLED нуди беспрекорни црни тонови, контраст и бои
▪ Процесор 4K HDR X1™ Extreme за неверојатна реалистичност
▪ Откријте нов начин на уживање во телевизијата со технологијата Acoustic Surface Audio™
▪ Пронајдете забава со вашиот глас преку Android TV™


xg95

XG95 | Full Array LED | 4K Ultra HD | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор (Android TV)
СЕРИЈА XG9505▪ Процесор за слика X1™ Ultimate за ненадмината реалистичност
▪ Acoustic Multi-Audio™ за прекрасно доживување при гледањето
▪ X-Wide Angle создава слики што изгледаат прекрасно од сите агли
▪ Пронајдете забава со вашиот глас преку Android TV™


zg9

ZG9 | MASTER Series | Full Array LED | 8K | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор (Android TV)
СЕРИЈА ZG9▪ Процесор за слика X1™ Ultimate за ненадмината реалистичност
▪ Беспрекорен контраст со Backlight Master Drive™
▪ Подобрете ги сликите до 8K со 8K X-Reality™ PRO
▪ Acoustic Multi-Audio™ за прекрасно доживување при гледањето


xg85

XG85 | LED | 4K Ultra HD | Висок динамички опсег (HDR) | Паметен телевизор (Android TV)
СЕРИЈА XG8505 / XG8596 / XG8796▪ Неверојатни 4K-слики со процесорот 4K HDR X1™
▪ Acoustic Multi-Audio™ за прекрасно доживување при гледањето
▪ Пронајдете забава со вашиот глас преку Android TV™