Сите електронски уреди

Без разлика дали работите, играте, создавате или одморате, широката палета на електронски уреди од Sony ви нуди иновативна технологија и елегантен дизајн.

Мобилни уреди, таблет-уреди и паметни уреди 

За професионалци

Искористете ја моќта на 60-годишното искуство на Sony со нашите професионални производи кои се водечки во индустријата