Поддршка - Сите електронски уреди

Поддршка за VAIO и Компјутери

VAIO и Компјутери  Новости и предупредувања

АЖУРИРАЊЕ: Важно известување за комплетите батерии VGP-BPS26 во VAIO персоналните компјутери - 24 ноември 2016 година

АЖУРИРАЊЕ: програма за поправки на VAIO® Fit 11A (24 април 2014 година)

Идентификувавме сериозен проблем со батеријата на ограничен број модели на VAIO Fit11A. Ги советуваме корисниците на овие производи да престанат да ги користат нивните компјутери, да ги исклучат од електричната мрежа и да контактираат со нас.

Помогнете ни да ја подобриме услугата за поддршка

Секогаш се обидуваме да го подобриме начинот на кој ве поддржуваме. Кажете ни за вашите искуства - со помош на лизгачот подолу кажете ни колку се корисни информациите на оваа страница:

некорисникорисни
Кажете ни
Би сакале ли да додадете некакви коментари?:

Имајте предвид дека ова не е формулар за контакт, не ќе можеме да одговориме дури и ако сте оставиле е-пошта или телефон. Доколку сакате да стапите во контакт со Sony, одете на делот за контакт.

Внесете повратна реакција

Преостанати знаци: 140

Ви благодариме за корисната повратна реакција

Оваа содржина се прегледува редовно за континуирано подобрување на нашето работење.

Поддршка за производи
Не може да најдете што ви треба?
Поддршка за производи

Користете ги нашите страници на онлајн заедницата за да пронајдете одговори од другите корисници на Sony или да стапите во контакт со нас

Добијте поддршка од заедницатаДобиј контакт за поддршка