home

Новости и предупредувања

Достапност на ажурирање на фирмверот за телевизорите 4K со Android од Sony (модели од 2016 година) XD75, XD70, XD83, XD80, SD80 и ZD9 - 30 ноември 2016 година

30 ноември 2016 година

Со задоволство ве известуваме дека ќе биде достапно ново ажурирање на фирмверот (верзија 6.0614) за преземање директно на вашиот телевизор, на 30 ноември 2016 година.

Најважно:

  • Го подобрува работењето на телевизорот

Дополнително, овој фирмвер е достапен за инсталација и преку USB-меморија - Преземете го од нашата веб-локација за корисничка поддршка.

Sony секогаш ги зема предвид повратните информации од клиентите, се залага за иновации и севкупен квалитет на производот.

 

Помогнете ни да ја подобриме услугата за поддршка

Секогаш се обидуваме да го подобриме начинот на кој ве поддржуваме. Кажете ни за вашите искуства - со помош на лизгачот подолу кажете ни колку се корисни информациите на оваа страница:

некорисникорисни
Кажете ни
Би сакале ли да додадете некакви коментари?:

Имајте предвид дека ова не е формулар за контакт, не ќе можеме да одговориме дури и ако сте оставиле е-пошта или телефон. Доколку сакате да стапите во контакт со Sony, одете на делот за контакт.

Внесете повратна реакција

Преостанати знаци: 140

Ви благодариме за корисната повратна реакција

Оваа содржина се прегледува редовно за континуирано подобрување на нашето работење.

Поддршка за производи
Не може да најдете што ви треба?
Поддршка за производи

Користете ги нашите страници на онлајн заедницата за да пронајдете одговори од другите корисници на Sony или да стапите во контакт со нас

Добијте поддршка од заедницатаДобиј контакт за поддршка