home

Новости и предупредувања

Прекинување на услугата YouTube на производите за аудио и видео од Sony од 2012 година – 2 февруари 2017 година

2 февруари 2017 година

Почитуван и ценет кориснику на Sony,

Можеби сте забележале појава на симптоми како што се прикажување црн екран и прекини во репродукцијата на видео при користење на апликацијата YouTube на производите за аудио и видео од Sony од 2012 година.

Поради овие проблеми, Sony одлучи да ја отстрани апликацијата YouTube од овие уреди од 15 февруари 2017 година.

Се извинуваме за сите непријатности околу ова.

Засегнати модели:
Blu-ray Disc™ плеери
Системи за домашно кино со Blu-ray Disc™
 • BDP-S490
 • BDP-S495
 • BDP-S590
 • BDP-S790
 • BDV-E190
 • BDV-E290
 • BDV-E490
 • BDV-E690
 • BDV-EF220
 • BDV-EF420
 • BDV-N590
 • BDV-N790W
 • BDV-N890W
 • BDV-N990W
 • BDV-NF620
 • BDV-NF720

 

Помогнете ни да ја подобриме услугата за поддршка

Секогаш се обидуваме да го подобриме начинот на кој ве поддржуваме. Кажете ни за вашите искуства - со помош на лизгачот подолу кажете ни колку се корисни информациите на оваа страница:

некорисникорисни
Кажете ни
Би сакале ли да додадете некакви коментари?:

Имајте предвид дека ова не е формулар за контакт, не ќе можеме да одговориме дури и ако сте оставиле е-пошта или телефон. Доколку сакате да стапите во контакт со Sony, одете на делот за контакт.

Внесете повратна реакција

Преостанати знаци: 140

Ви благодариме за корисната повратна реакција

Оваа содржина се прегледува редовно за континуирано подобрување на нашето работење.

Поддршка за производи
Не може да најдете што ви треба?
Поддршка за производи

Користете ги нашите страници на онлајн заедницата за да пронајдете одговори од другите корисници на Sony или да стапите во контакт со нас

Добијте поддршка од заедницатаДобиј контакт за поддршка