home

Новости и предупредувања

Прекинување на услугата Opera TV Store на телевизорите со Android од Sony од 2015 и 2016 година - 13 февруари 2017 година

13 февруари 2017 година

Почитуван и ценет кориснику на Sony,

Sony ги известува корисниците за прекинување на дистрибуцијата на услугата Opera TV Store (верзија 1.0) на телевизорите со Android од Sony од 2015 и 2016 година поради завршување на договорот за оваа услуга помеѓу Sony и Opera TV AS.

Апликацијата Opera TV Store ќе биде отстранета од овие телевизори и нема да може да пристапи до оваа карактеристика од 15 март 2017 година.

Ви благодариме за разбирањето и се извинуваме за сите непријатности околу ова.

 

Помогнете ни да ја подобриме услугата за поддршка

Секогаш се обидуваме да го подобриме начинот на кој ве поддржуваме. Кажете ни за вашите искуства - со помош на лизгачот подолу кажете ни колку се корисни информациите на оваа страница:

некорисникорисни
Кажете ни
Би сакале ли да додадете некакви коментари?:

Имајте предвид дека ова не е формулар за контакт, не ќе можеме да одговориме дури и ако сте оставиле е-пошта или телефон. Доколку сакате да стапите во контакт со Sony, одете на делот за контакт.

Внесете повратна реакција

Преостанати знаци: 140

Ви благодариме за корисната повратна реакција

Оваа содржина се прегледува редовно за континуирано подобрување на нашето работење.

Поддршка за производи
Не може да најдете што ви треба?
Поддршка за производи

Користете ги нашите страници на онлајн заедницата за да пронајдете одговори од другите корисници на Sony или да стапите во контакт со нас

Добијте поддршка од заедницатаДобиј контакт за поддршка