ILCE-QX1 Lens-Style камера

Изберете попаметно решение

Слики со професионален квалитет од мобилен уред со ILCE-QX1. Добијте детали и дефокусирање на ниво на фото апарат користејќи ги нашите објективи со E-приклучок, но преку вашиот паметен телефон или таблет уред.

ПОСЛЕДНИ НОВОСТИ